Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν οι ξένοι επισκέπτες από τη μαζική προσέλευση, το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, το επίπεδο των σεμιναρίων και την οργανωτική δομή του Athens Coffee Festival.

Μεταξύ των τριών κορυφαίων φεστιβάλ για τον καφέ ανά την υφήλιο συγκαταλέγεται το Athens Coffee Festival, κατά γενική ομολογία των Ελλήνων και ξένων επαγγελματιών που βρέθηκαν στην Τεχνόπολη και έχουν εμπειρία από αντίστοιχες διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων, οι αντιπρόσωποι των διεθνών εμπορικών οίκων και οι πολυάριθμοι επισκέπτες από το εξωτερικό (ανάμεσά τους και εκατοντάδες τουρίστες που συνδύασαν τις διακοπές τους στην Αθήνα με μια περιήγηση στο φεστιβάλ) έμειναν ενθουσιασμένοι από τη μαζική προσέλευση, το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, το υψηλό επίπεδο των παράλληλων εκδηλώσεων και την άρτια οργανωτική δομή του Athens Coffee Festival, καθώς και από τη μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος.

Οι διεθνείς επισκέπτες τόνισαν ότι το φεστιβάλ της Αθήνας είναι το μοναδικό που κατόρθωσε να προσελκύσει εξίσου το επαγγελματικό αλλά και το καταναλωτικό κοινό, αποκτώντας έτσι έναν ιδιαίτερα μαζικό χαρακτήρα. Εξάλλου, είναι το μόνο όπου εκπροσωπούνται ως εκθέτες τόσο οι ιταλικοί οίκοι espresso όσο και οι specialty coffee roasters.

Πηγή:athenscoffeefestival.gr

Share This